Keglevich Classic

Keglevich je 100% čista pšenična vodka koja se proizvodi po tradicionalnoj recepturi grofa Keglevicha, iz 1882. godine. Keglevich classic vodka je potpuno bezbojna, bogate i balansirane osnove, harmoničnog i plemenitog ukusa. Perfektan je sastojak kada su u pitanju kokteli, kao i long drink.

Keglevich voćne vodke

Keglevich voćne vodke predstavljaju savršen spoj čiste pšenične vodke i svežeg voća i/ili kreme. Zahvaljujući svojim jedinstvenim karakteristikama, Keglevich voćne vodke odličan su sastojak delikatnih koktela i dugačkih pića. Koncentrisana aroma, mek buke i nizak procenat alkohola čine naše voćne vodke pićem u kome se uživa bez obzira na to kako su posluženi – na ledu ili u one shot verziji.  Na tržištu Srbije dostupno je čak deset različitih ukusa Keglevich voćnih vodki: jagoda, šumsko voće, dinja, breskva, malina kokos, šlag jagoda, menta, limun, zelena jabuka, crvena narandža.

Keglevich šumsko voće

Keglevich dinja

Keglevich jagoda

Keglevich breskva

Keglevich malina kokos

Keglevich šlag jagoda

Keglevich menta

Keglevich zelena jabuka

Keglevich limun

Kokteli

Osvežavajući Keglevich kokteli sjajan su sastojak ne samo izlazaka, već i kućnih žurki. Recepti za ove koktele su jednostavni i pristupačni, tako da ih lako možete kreirati i u slučaju da nemate baš nikakvo iskustvo u ovoj oblasti. U nastavku predstavljamo recepte za nekoliko omiljenih Keglevich koktela, koji će vašoj žurci udahnuti uzbuđenje i inspirativnu šarenu magiju.